Over K'ook

K’OOK! is naast deze webwinkel ook een kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Daar vind je veel op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Bezoek ook onze winkel op Zaanweg 72 in Wormerveer!
lees meer

Openingstijden

ZAANWEG 72
1521 DN WORMERVEER
TEL. 075 622 78 60

Ma: 13.00 - 18.00 uur
Di/vr. 09.30 - 18.00 uur
Za. 09.30 - 17.00 uur 

K'OOK! EVENTS

 

 

ZATERDAG 11 november - Zotte Zaterdag & demonstratie Crockpot & Breville grill en blender

Hou ons facebookpagina https://www.facebook.com/KOOKWORMERVEER/ in de gaten voor meer nieuws want het wordt echt een ZOTTE ZATERDAG! Vandaag komt Ferry bij ons langs om je te laten zien hoe makkelijk het is om te koken met een Crockpot slowcooker. Natuurlijk hebben we ook een mooie actie!

ZATERDAG 18 november - Workshop Sousvide Koken

Wat is Sous-vide en hoe werkt het? Dit leer je in de 2 uur durende workshop die zaterdag 18 november a.s gegeven wordt door chefkok Raymon Bot. Sous-vide is een techniek waarbij producten vacuüm worden verpakt en vervolgens gegaard op een constante temperatuur naar keuze in een waterbad. Omdat de temperatuur in jouw handen ligt, kun je het resultaat altijd voorspellen én manipuleren. Hierdoor heb je de meeste controle op het eindresultaat en kun je tot in perfectie garen. Na de sous-vide bereiding kun je ervoor kiezen om je vlees of vis nog kort te bakken in een koekenpan, voor een prachtig goudbruin laagje. Nog een heel groot voordeel van sous-vide koken is dat de smaken niet verloren gaan. Door het vacuumeren blijven alle smaken behouden en kun je allerlei smaakmakers zoals kruiden toevoegen. Kortom, genoeg te leren over deze techniek. Raymon geeft 2 workshops van 11.00 tot 13.00 en van 14.00 tot 16.00. De kosten zijn 30 euro per persoon. Opgeven kan in de winkel, via info@k-ook.nl of telefonisch 075-6227860

ZATERDAG 25 november - Messenslijper

Vandaag is messenslijper Johan Kunst weer bij ons in de winkel om al je messen voor de feestdagen weer vlijmscherp te slijpen. Tafelmessen slijpen vanaf 2,50, kartelen vanaf 3 euro en koksmessen vanaf 5 euro. Je kunt je messen van te voren in leveren. Voor meer informatie tel: 075-6227860

ZATERDAG 2 december - Demonstratie Le Creuset

ZATERDAG 9 december - Kookworkshop Amuses

ZONDAG 10 december - Demonstratie Magimix

ZATERDAG 16 december - Demonstratie Demeyere

ZONDAG 17 december - Barbra Kookt

ZATERDAG 23 december - Proeverij Zaanse Sambal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Facebook