Over K'ook

K’OOK! is naast deze webwinkel ook een kookwinkel in de Zaanbocht in Wormerveer. Daar vind je veel op het gebied van koken, de keuken en tafelen. Bezoek ook onze winkel op Zaanweg 72 in Wormerveer!
lees meer

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 18.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur

Zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur

ZAANWEG 72
1521 DN WORMERVEER
TEL. 075 622 78 60

Winkel

Naast deze webshop is K’OOK! een winkel in Wormerveer. K’OOK! is opgericht door Anne van der Spoel en Karen Schoen. Vanuit een heel andere achtergrond - Anne was management-assistent bij de Brandweer Wormerland - en Karen werkte in de reclamewereld - is K’OOK! op 1 september 2005 gestart op de Zaanweg in Wormerveer. Inmiddels zijn we 3x verhuisd naar een groter pand en zitten we op de Zaanweg 72 helemaal op de juiste plek. Het is een prachtige grote winkel met keukeneiland, waar we regelmatig demonstraties, workshops en proeverijen houden.

 

Op deze site, via onze nieuwsbrief en facebook houden we je op de hoogte van deze evenementen. Naast ons kun je ook Marije, Liesbeth en Suus in de winkel aantreffen. De merken die we in onze winkel verkopen zijn o.a. Bitz, Boska, Crockpot, Magimix,  Moccamaster, SMEG, In~Petto, Microplane, Stonewall Kitchen, Lampe Berger, Le Creuset, Demeyere, Staub, Global, Zwilling Henckels, ASA Selection, House Doctor, Nicolas Vahé, Not Perfect Linen, Rice en nog veel meer. We zijn altijd op zoek naar mooie, nieuwe merken. Het nieuwe merk is GIR, dit Amerikaanse maakt produkten van siliconen. Wij zijn enorme fan van de deksels, ze zien er niet alleen heel mooi uit, maar de zijn ook nog 'ns multifunctioneel! Daarnaast beschikken we over een enorme bibliotheek van kookboeken; inmiddels zijn het er meer dan 200! Ook kun je bij ons olijfolie uit het vat kopen; we hebben meer dan 10 vaten olie en azijn staan. En proeven kun je ze natuurlijk ook allemaal!

 

Karen & Anne organiseren ook het jaarlijks terugkomende Foodfestival aan de Zaan. Hét zomerfeestje in de Zaanstreek! Dit jaar staat het gepland op vrijdagavond 6 juli. De oevers van de Zaan veranderen deze avond in 1 groot Openlucht restaurant waar meer dan 80 foodtrucks heerlijke gerechten en drankjes voor je maken! Meer info over dit evenement vind je op http://www.facebook.com/foodfestivalaandezaan.

 

Mocht je op onze webshop een artikel missen , kun je altijd even een email (info@k-ook.nl) sturen. Misschien staat het in de winkel en kunnen we het je alsnog sturen.


Facebook