Aanbieding!
Demeyere – Alu Pro 5 koekenpan Duraslide – 30 cm
Deze fijne Demeyere Alu Pro koekenpan 30 cm. heeft een supergoede warmtegeleiding en warmteverdeling dankzij de 5mm dikke bodem en rand. Ook zit er een ijzersterkte anti-aanbaklaag in!
Oorspronkelijke prijs was: €119,00.€95,00Huidige prijs is: €95,00.
- De Alu Pro koekenpannen van Demeyere zijn niet voor niets 2 jaar geleden getest als beste pan met anti-aanbaklaag door de Consumentenbond.
- De Demeyere Alu Pro serie is sterk en licht dankzij het koud gesmede aluminium. Daardoor is deze makkelijk hanteerbaar.
- De 5 mm. dikke aluminium bodem zorgt ervoor dat de Demeyere pannen Alu Pro een goede warmtegeleiding en snelle opwarming hebben op alle warmtebronnen.
- De bodem is opgebouwd uit 5 lagen waaronder een unieke combinatie van Triplnduc® technologie en Radiant® waardoor deze een maximaal rendement heeft op inductie. En ervoor zorgt dat de bodem vlak blijft, waardoor je over kan schakelen van de ene naar de andere warmtebron
- De pannen zijn voorzien van een titanium plasma anti-aanbaklaag, bestaande uit 5 lagen voor een langere levensduur en optimaal gemak. Deze unieke laag wordt gezien als één van de meest duurzame anti-aanbaklagen die er zijn. Eieren en delicate vis bakken in deze pan, geen probleem!
- Door hun vorm en materiaal (18/10 RVS) blijven de grepen langer koel op elektrische fornuizen.
- Geschikt voor alle warmtebronnen.
- Incl. 5 jaar garantie op alle produktie- en materiaalfouten, geen garantie voor professioneel gebruik.
- De Alu Pro koekenpannen van Demeyere zijn niet voor niets 2 jaar geleden getest als beste pan met anti-aanbaklaag door de Consumentenbond.
- Was de pan met de hand af.
- Tip 1: kook je op inductie; gebruik nooit je booster of turboknop voor bakpannen en stoofpannen. Gebruik deze alleen maar voor het opwarmen voor water of andere vloeistof.
- Tip 2: de pan hoeft niet op de allerhoogste stand. Hij heeft een goede warmtegeleiding en blijft ook warm. Warm de pan op en schakel je warmtebron daarna zo’n 30/40% terug.
- Tip 3: gebruik boter, margarine, arachideolie, kokosolie of olijfolie. Van de laatste echter geen olie van de 1e persing. Deze verbrandt bij hogere temperaturen en gaat ten koste van de smaak.
- Gebruik geen scherpe voorwerpen in de pannen, maar bijvoorbeeld siliconen (zoals de GIR spatels) of hout.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.